,,Femeia e precum poezia: fermecatoare, sensibila, frumoasa, magica. Exista, totusi, o singura diferenta: poezia o poti invata pe de rost, femeia, ba!~- Viorel Vintila

click vizualizare concert

 

Cu ocazia sarbatoririi zilei femeii, am invitat la corul din Marghita sa concerteze in special pentru femeile din cartierul Zorilor (unde se afla si doamne mai inaintate in varsta si care stau singure). Concertul a fost prezentat in biserica din Parohia Romana Ortodoxa Zorilor si a constat in 7 melodii cu tema: religioasa, traditionala si de vitejie.

Prin intermediul acestui moment artistic am incercat sa aducem delectare publicului si mai ales doamnelor; am incercat sa transmitem mesajul cum ca ele conteaza, ca prezenta lor in familie si  in comunitate  e importanta. Se spune ca ,,familia e celula societatii~ si prin urmare, metaforic vorbind, femeia ar fi asemeni unui lipici care are rol de legatura/ de a mentine legatura intre membrii familiei (care sunt elementele care alcatuiesc celula), printre altele.

Concluzionand: citind emotia de pe chipul femeilor, am constatat ca am realizat ceea ce doream sa fie realizat deoarece femeile erau cuprinse de o emotie care emana veselie sau surprindere placuta. Totodata, astfel am reusit, pentru cateva clipe,  sa facem publicul sa patrunda intr-o zona a armoniei si a bunei-dispozitii. Pe de alta parte, in momentul in care transmiti oamenilor ideea/ faptul ca te gandesti la ei, ca iti pasa, realizezi un moment de ,,comuniune~ … in comunitate, de aceasta data.

8 martie 2020